Cumpleaños!
Heel erg bedankt allemaal voor alle lieve berichtjes, mailtjes, sms'jes en telefoontjes! Het is raar om zo ver van huis jarig te zijn, maar het was een super leuke dag! In de kliniek hebben werd er heerlijke ceviche (rauwe vis in limoen sap) voor me gemaakt, met stip mijn favoriete peruaanse gerecht! En als gevolg van de koninginnedag appeltaart kon ik er niet onderuit deze truck te herhalen, wederom met veel succes. 's Avonds een feestje in een hele mooie, hippe bar met heel veel mensen (ik had gereserveerd voor 8, maar we waren zeker met het dubbele) en zeer geslaagd! Ook hier deed de appeltaart het goed!
Gister was het weer tijd voor een hash, deze keer in de dierentuin. Gelukkig hoefde er niet zo hard gerend te worden want ik had niet erg veel geslapen en de pisco sours van vrijdag zaten ook een beetje in de weg! En vandaag heb ik lekker cadeautjes voor mezelf gekocht op de Indianen markt; het word hier al behoorlijk koud en het koud hebben is natuurlijk onzin in het land van de lama :) Dus lekkere sokken, pantoffeltjes en een extra trui! En allemaal zo lekker zacht!
nog gefeliciteerd! foto's zijn weer leuk om te zien :)
Nog van harte gefeliciteerd. Heel bijzonder zo ver van huis een verjaardag te vieren. Ik denk dat dit in de familie wel vaker is voorgekomen. Wat moet ik mij voorstellen bij een indianenmarkt. Allemaal spullen met ""made in China"" of originele spullen? Zaterdag waren wij op de zigeunermarkt in Heraklion op Kreta. Heel bijzonder om te zien hoe met name de vrouwen hun spullen met stemverheffing hun waren aan de ""man/vrouw"" probeerden te brengen. Het ""made in China"" kwam veelvuldig voor. Wij zijn benieuwd naar het volgenden hoofdstuk van jouw verslag.
Lieve Katrien
Wij zijn bij tante Areke en oom Jacco en hebben net je twee laatste berichten gelezen Erg leuk. Wij waren al met vakantie toen die binnengekomen zijn. Wij zijn al weer op weg naar huis. Afgelopen zaterdag hebben wij in Herkingen de schokker verkocht. De koper komt haar over twee weken ophalen. We zijn blij en snif snif. We zullen haar wel missen na 33 jaren. Ik had je nog gesmst met je verjaardag, maar op je gewone mobiel. die thuis bleek te liggen Je begrijpt wel, dat opa en ik je alle goeds toewensen. Wat een verschil in de twee werelden, die je nu beleeft. Het is een verschil, dat bijna niet overbrugbaar zal zijn. Ik ben blij, dat we nu al je belevenissen weer gelezen hebben. Van je moeder natuurlijk wel het e.e.a. gehoord. Nu dat je dit weekend met Christa naar de Nascalijnen zou gaan. Wij blijven nog een paar dagen in Gorcum en varen dan naar huis. Heel veel liefs en veel plezier met Christa. Groetjes opa en oma.