katrien.reismee.nl

Een huisje!

Even een kort berichtje om te vertellen dat ik een eigen plekje heb! Gisteren ben ik verhuisd! Dat was nog een heel avontuur, Orlando zou wel even een bestel busje huren, nou daar had ik me natuurlijk iets teveel van voorgesteld. Het ding rammeld net niet uitelkaar, kon alleen maar inde tweede versnelling en sloeg dus bij iedere verkeersopstopping of stoplicht af. Hilarisch! Het heeft dus even geduurd maar uiteindelijk zijn we er gekomen. Wel super goedkoop trouwens, 10 euro voor de hele middag en dan krijg je er ook nog een chauffeur bij die ook nog helpt met sjouwen.Mijn huisje ligt inde wijk Los Olivos, in het noorden van Lima. Vanaf hier in het als het goed is ongeveer een half uur naar de kliniek, dat ga ik maandag uit proberen. Het is in een rustige straat, maar wel vlak bij een groot winkel centrum. Ik ben dus van alle gemakken voorzien, verse sinasappelsap, 10 internet cafes en een luxe supermarkt om de hoek. Maar dit is wel veel meer Peru, ik ben hier echt het enige blonde meisje en ik steek met kop en schouder boven iedereen uit. Verder heb ik al 2 kakkerlakken (hele kleintjes gelukkig) vermoord en mijn eerste koude douche genoten, wat een held ben ik toch!

Katrien

Het adres is trouwens:

Daniel Fernandez 3865
Urbanizacion Panamericana Norte
Los Olivos - Lima

en tegenwoordig heb ik ook een telefoonnummer: (00511)989259885

Harmen

Hoi Katrien, gefeliciteerd met je nieuwe woning! De omschrijving klinkt goed en uit de foto's maak ik op dat het een ruime kamer is. Bovendien een fantastisch grote berg als uitzicht!
Ik vind het leuk om je avonturen te volgen! Je bent overigens echt een geluksvogel dat je voetbalsterren van weleer hebt ontmoet die ik hooguit als plakplaatje in een verzamelalbum had staan. Leuk!
Veel plezier en succes met het inrichten van je nieuwe onderkomen!
Groeten uit Groningen! Harmen x

broos

riante kamer schat, mooi uitzicht en in ieder geval een tafel en een stoel! Ziet er goed uit, zoveel ruimte kunnen we op muggenkeet (nog) nioet bieden...
Liefs, broos

Maartje

Hey Katrien!
Je huisje ziet er echt leuk uit! en groot trouwens.
Succes met inrichten en hoop dat het een gezellig huisje zal worden.
Liefs van Maartje

Janne

hey Katrien, leuk zeg, lijkt me lekker een plekje voor jezelf, veel plezier! xje

Maris

Lieve kaal!

Mijn brief voor jou gaat vandaag op de post! Ik hoop dat ie aankomt!
Wat heb je een mooi huisje, jammer dat het maar tijdelijk is. Gaat het allemaal goed daar? Is het een beetje goed te bereizen? Nou meid, veel plezier daar!
Dikke smok

robby

wauwie zeg!!! das een mooi ruimte. jij kijkt tegen een mooie berg aan en als ik op mn balkon sta, zie nog een andere flat. maak er wat moois van. laat je het ons wel zien als het ingericht is. groetjes robby en mado en co

Ella

Is er nog meer nieuws uit het moooie Peru.... :)